Workshops & Voorstellingen

dialoogOns doel is helder: de dialoog tussen andersdenkenden op gang brengen en en op gang houden. De vorm kan per activiteit verschillen, afhankelijk van situatie en opdracht. Soms zal een workshop, waarin deelnemers praktisch aan de slag gaan, centraal staan. Soms zal dat een voorstelling zijn, waarin je zowel jezelf helemaal kunt onderdompelen als een actieve rol in kunt spelen. Verder zijn er interactieve lezingen en speakershows en trainingen al dan niet met uiteenlopende creatieve spel/werkvormen.

 

Op dit moment heeft Truebadoors de volgende workshops annex voorstellingen in de aanbieding. Vraag gerust naar de mogelijkheden, er komen er meer…!

  • At the Playground. Ofwel: De Grote Zeg-het-een-bedoel-het-andere Show. Dialoogvoorstelling over de verschillen tussen mensen en groepen mensen. Over (interculturele) spraakverwarringen en de mogelijkheden van diversiteit.
  • Verlangen naar de Smaak van Wilde Honing. Dialoogvoorstelling over hoe lastig het soms kan zijn goede keuzes te maken en de verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes. (eigen pagina volgt binnenkort).
  • Op Zoek naar de Bronnen van de Nijl. Dialoogvoorstelling over de sprong in het onbekende. Over het omgaan met het onvoorspelbare. Over het moeizame loslaten van oude patronen, Over samenwerken en groei naar optimale performance. (eigen pagina volgt binnenkort).